Bra eller dåligt?

Fördelar

  • Man kan låna upp till 600 000 kr utan säkerhet
  • Möjlighet att få en löptid på upp till 18 år
  • Möjlighet till 38 låneerbjudanden på en ansökan

Nackdelar

  • Tar en kreditupplysning hos UC

Krav för att ansöka

  • För att få låna pengar i Sverige så krävs det att man är över 18 år gammal, något som självklart gäller hos Advisa.se.
  • Inga skulder hos kronofogden
  • Måste ha en inkomst på minst 10.000kr/månad

Hur man ansöker om ett Advisa lån

Steg 1:

Fyll i anmälan på hemsidan. Här får man fylla i personnummer, namn, mejladress, sysselsättning, civilstånd, samt om man har några barn. Man ansöker sedan gratis och får ett svar inom minuter.

Steg 2:

Välj ett av de alternativ som Advisa föreslår. Hur snabbt man får svar från samtliga banker kan variera. Det första brukar finns tillgängliga direkt, medan andra banker kan ta upp till 24h innan man ser deras anbud. Advisa logga in-funktioner existerar inte, vilket betyder att det inte finns något mina sidor att se sina erbjudanden på, utan man får ett SMS för varje banks erbjudande.

Steg 3:

Det enda som krävs för att slutföra avtalet är att skriva på. I vissa fall kan ytterligare information krävas, men generellt sett så är allting klart vid denna tidpunkt.

För att kontakta Advisa AB så kan man gå in på deras hemsida och skriva i deras chatt eller ringa till dom. De har sitt huvudkontor i Stockholm, samt är ett registrerat aktiebolag i Sverige. På allabolag kan få man få relevant information angående hur väl företaget mår, samt vilka som representerar företag. Man hittar inget Advisa omdöme på alla bolag, men det finns andra kanaler för att få reda på omdömen av Advisa. Flashback forum är det enklate sättet för att få reda på vad kunder tycker och tänker om företaget.

Advisa